Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 40,000 Ft alatt 3000 Ft (előre utalás), 3500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Reklámtoll

Nálunk több reklámajándék nagykereskedés, több száz féle tollaiból választhat. Reklámtollainkat tamponnyomással 1-2-3-4 színben készítjük. 100 db-os tételtől egészen a több ezer db-os tételig kiszolgáljuk megrendelőinket.

 

A reklámajándékok nagy klasszikusa: a reklámtoll

A promóciók alapvető kelléke a promóciós ruházat, és nem maradhatnak ki a reklámajándékok sem. Mindkettőben közös, hogy erősítik a vásárlókban, az ügyfelekben az adott márka képét. Egyetlen tollról, bögréről, hátizsákról, sapkáról vagy hűtőládáról sem maradhat le a logó, a jellegzetes színek, a kabala állat, a szlogen sem.
Az egyik leginkább bevált és ennélfogva klasszikus reklámajándék nem más, mint a toll. A reklámtollak minden promócióhoz hozzáköthetők, hiszen tollra mindenkinek szüksége van. Kis helyen is elfér, sokat lehet belőle készíttetni, nem kell rá más, mint a logó, és már lehet is osztogatni.
Keressen fel minket bizalommal reklámajándékok készítésével kapcsolatban, és bízza ránk reklámtollai logózását! Minden tollat tamponnyomással emblémázunk, ami minőségi és tartós, dekoratív felületeket képes megalkotni. Amennyiben olyan reklámajándékokat szeretne szétosztani promócióin, amik egyszerre hasznosak, dekoratívak és tartósak is, válasszon minket, és készíttesse velünk reklámtollait!

 

 

Tags: reklámtoll, reklámtoll feliratozás

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu
Blogger
Youtube