Smartsupp Live Chat

+36 (33) 555-435      info@dekormunka.hu     H-P: 8-16:00     Írjon nekünk!

40,000 Ft alatt 2000 Ft (bankkártyás fizetés), 2500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Kosár 0 Termék a kosárban 0 Ft értékben Irány a kosár >

Nálunk több reklámajándék nagykereskedés, több száz féle tollaiból választhat. Reklámtollainkat UV nyomtatással, 4 színnel, akár lakkozással készítjük! 100 db-os tételtől egészen a több ezer db-os tételig kiszolgáljuk megrendelőinket.

Tekintse meg webáruházunk kínálatát!

A reklámajándékok nagy klasszikusa: a reklámtoll

A promóciók alapvető kelléke a promóciós ruházat, és nem maradhatnak ki a reklámajándékok sem. Mindkettőben közös, hogy erősítik a vásárlókban, az ügyfelekben az adott márka képét. Egyetlen tollról, bögréről, hátizsákról, sapkáról vagy hűtőládáról sem maradhat le a logó, a jellegzetes színek, a kabala állat, a szlogen sem.
Az egyik leginkább bevált és ennélfogva klasszikus reklámajándék nem más, mint a toll. A reklámtollak minden promócióhoz hozzáköthetők, hiszen tollra mindenkinek szüksége van. Kis helyen is elfér, sokat lehet belőle készíttetni, nem kell rá más, mint a logó, és már lehet is osztogatni.
Keressen fel minket bizalommal reklámajándékok készítésével kapcsolatban, és bízza ránk reklámtollai logózását! Minden tollat tamponnyomással emblémázunk, ami minőségi és tartós, dekoratív felületeket képes megalkotni. Amennyiben olyan reklámajándékokat szeretne szétosztani promócióin, amik egyszerre hasznosak, dekoratívak és tartósak is, válasszon minket, és készíttesse velünk reklámtollait!

 

 

reklámtoll, reklámtoll feliratozás

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!