Smartsupp Live Chat

+36 (33) 555-435      info@dekormunka.hu     H-P: 8-16:00     Írjon nekünk!

40,000 Ft alatt 2000 Ft (bankkártyás fizetés), 2500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Kosár 0 Termék a kosárban 0 Ft értékben Irány a kosár >

Az új divat lehetővé teszi, hogy lakóterünket maximálisan a saját személyiségünknek megfelelően dekoráljuk ki. Általa könnyen és gyorsan olyan hatást érhetünk el a szobánkban, amilyenre már régóta vágytunk. Legyen a lakás bármelyik helyisége, legyen akármekkora és akármilyen sötét vagy világos. A bútorok stílusa adott, leginkább a berendezési tárgyakból kell kiindulnunk, amennyiben nem akarjuk az egész lakást átszabni. Tehát a fotel, a kanapé, a polcok és a szekrények adottak, valamint a saját személyiségünk is az, legjobb esetben.

Az első kérdés az, hogy meg szeretné hagyni a falat fehérnek, és arra szeretnénk nagyobb formákat alkotni, vagy inkább beborítanánk az egészet virágosra, színesre, retro hatásúra, esetleg barokkosra, rokokóra vagy csíkosra. A variációk tárháza majdnem végtelen.

Ha nincs túl sok bútorunk, azaz nem túlzsúfolt a lakás, és vannak nagy falfelületeink, a helyiség jelentős belmagassággal rendelkezik, érdemes a különálló, érdekes formákkal, stilizált virágokkal, pálmalevelekkel, indás mintákkal játszani – az egyszerű vonalvezetésű berendezés, a minimál szinte vonzza az ilyen „kiegészítő” elemet. Amennyiben még a színek is visszafogottak, vagy ha egy-két szín dominál csak a szobában, érdemes egy hangsúlyosabb, élénkebb színű képet festeni. Ha a szürke, a fekete vagy a fából készült, sötétebb barna színek jellemzik a bútorokat, egy fehér vagy ekrü falfelületen jól mutat a narancs, a piros, a pink, a türkiz, az alma- vagy fűzöld. Amennyiben a bútorok világosak, nyers színűek, akkor gondolkodhatunk sötétebb színekben is: fekete, barna, sötétvörös, meggypiros, méregzöld – kinek-kinek vérmérséklete és ízlésvilága szerint.


Ha lakásunk tele van hőn szeretett holmikkal, szekrényekkel, komóddal, asztalkával és egyéb – a rendszerezés és a kis terület miatt elengedhetetlen – tárggyal, akkor jobb, ha az egész falat bemártjuk valamilyen klassz, szokatlan, izgalmas vagy épp megnyugtató színbe.

Varázsolhatunk retro hangulatot a szobába, ha szeretjük a modern stílust, átalakíthatjuk a környezetet egy idilli mezővé, teleszórhatjuk virággal – ha a szoba kicsi, elég csak az egyik falat „megbolondítani”.

A barokkos, rokokós mintákkal ügyesen kell bánni – vagy nagyon egyszerű berendezéshez, vagy kimondottan barokkoshoz alkalmazzuk. A fürdőszobát és a konyhát sem kell kihagyni a szórásból, de ott is a harmóniára próbáljunk törekedni. A kevesebb néha több.

 

 

faltetoválás

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!