Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 30,000 Ft alatt 1600 Ft (előre utalás), 2000 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Autódekoráció

Autódekoráció vágott fóliával

  

A vágott fóliából (direkt színű fólia) készített dekorációk alkalmasak feliratok, logók, egyszerű látványelemek elkészítésére. Akár egy, akár több színben alkalmazva látványos megjelenést biztosíthatunk céges vagy magán gépjárműveinknek.

 

Autódekoráció nyomtatott fóliával

  

A nyomtatott fóliával bevont járművek széles lehetőséget kínálnak a reklámdekoráció területén. Az autók értékes reklámfelületet nyújtanak, mely ezzel a technológiával maximálisan kihasználható. Akár az egész jármű bevonható, de van lehetőség arra is, hogy csak részelemeket fóliázzunk, hasonló esztétikai megjelenés mellet.

A nyomtatott technológiával szinte bármit elhelyezhetünk az autón a céges arculattól kezdve termékfotókon át. A felaplikált fóliát lakk vagy laminátum bevonattal tehetjük még tartósabbá.

 

Teljes autódekoráció, karosszéria fóliázás

   

Teljes autódekorációs szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk akik szeretnék megvédeni autójuk eredeti fényezését, megúnták autójuk színét vagy valamilyen marketing, promóciós célból szeretnék autójukat teljes mértékben "becsomagoltatni"! Autó csomagolást direkt színű vagy fotónyomtatott fóliával is végzünk.

 

Tájékoztató árak

Az autódekorációs árak 40,000 Ft-tól, 350,000 Ft+áfa-ig terjedő határok között mozognak a felhasznált fólia a felület mérete és a technológia függvényében.

Pontos árakért kérjen ajánlatot!

 

Autódekoráció: Hogyan lesz a céges járműből jó reklám?

Szinte minden tömegközlekedési eszközön különféle reklámokat látunk, és ez nem véletlen, hiszen a mozgó reklám jó befektetés! Ezek egész nap a város különböző pontjain bukkannak fel, így széles kört elérve. Miért ne lehetne ennek az előnyeit a céges autók esetében is kihasználni? 

Ha Ön is ebben gondolkodik, nálunk jó helye jár! Vállalunk céges autódekorációt, amely egy kiváló befektetés. Az autódekorációt úgy érdemes megtervezni, hogy figyelemfelkeltő legyen, aki látja, kíváncsivá váljon. Tüntessük fel rajta a cég nevét, logóját, elérhetőségét és írott, vagy akár grafikus formában a fő tevékenységeket! Mivel a céges autók általában sokat vannak használatban, az autódekoráció kitűnő lehetőség arra, hogy minél több helyen megismertessük vállalatunkat az emberekkel. 

Ha szeretne Ön is egy hatékony és hosszú időn át futó reklámot, válassza az autódekorációt! Bővebb tájékoztatásért keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén! Bízza ránk a tervezést és a kivitelezést is!

 

Szeretne kitűnni autójával a tömegből? Döntsön a karosszériafóliázás mellett!

Manapság az egyediség nagyon fontos az emberek számára, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kitűnhessenek a tömegből. Egyesek nem elégszenek meg ilyenkor azzal, hogy csak öltözékükkel tűnjenek ki, hanem szeretnék, hogy visszatükröződjön az egyéniségük például a gépjárművükön is. Ha Ön is ezt a tábort erősíti és szeretné, hogy az utakon feltűnő legyen az autója, válassza a karosszériafóliázást!

A karosszériafóliázással rövid időn belül bárkinek lehet egyedi külsejű gépjárműve, így többé nem kell kompromisszumot kötni a megszokott autós színekkel. A karosszériafóliázásnak csakis az ügyfél fantáziája szabhat határt; mi bármilyen elképzelést megvalósítunk. A fóliák tartósak és ízlésesek, mindennemű külső hatásnak ellenállnak, így hosszú éveken át élvezheti az egyedi kinézetet autójával kapcsolatban is.

Legyen egy egyedi és stílusos autó tulajdonosa! A karosszériafóliázáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

 

 

Tags: autódekoráció, autódekor

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu
Blogger
Youtube