Smartsupp Live Chat

+36 (33) 555-435      info@dekormunka.hu     H-P: 8-16:00     Írjon nekünk!

40,000 Ft alatt 2000 Ft (bankkártyás fizetés), 2500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Kosár 0 Termék a kosárban 0 Ft értékben Irány a kosár >

A járműcsomagolás nagy divatját éli manapság, de tudtad, hogy már a hajódat is fóliáztathatod? A hajó fóliázás egy egyszerű és olcsó módja annak, hogy a hajódat egyedivé varázsold. Tehát a fóliázás valós alternatívájává vált a fényezésnek.

 

Egyedi megjelenés, nagy színválaszték

Ahhoz, hogy a fantáziád tényleg szabadon szárnyalhasson, alapanyag beszállítóink több mint 55 féle színű és textúrájú fóliát kínálnak!. És ha ez sem elég lehetőség van nyomtatható, 3D fólia felhasználására is.

Az egész hajót újramatricáznád vagy csak a régi dekorációkat gyártatnád újra? Nekünk mindkettőre van megoldásunk!

 

 

Esztétika és védelem egyben

Lamináló fóliával kombinálva a hajódekoráció nem csak látványos lesz, hanem hosszú távú megoldás. Fóliáink ellenálnak a sónak, üzemanyagoknak, olajoknak és a karcolásnak.

 

Pénztárca kímélő megoldás

Köszönhetően a legmodernebb fejlesztéseknek, fóliáink sérülés nélkül,  könnyen eltávolíthatóak. Amennyiben eladnád a hajódat és az új tulajdonosnak mások lennének az elképzelései, ez jól jöhet! 

 

Hajófóliázás, festés, mozgatás

A fóliáink nem csak olcsóbbak, mint a fényezés, de a felhelyezésük is egyszerűbb. Amíg a fényezéshez egy fedett, pormentes csarnokba kell szállítani a hajót, addig a fóliázás kültéren is lehetséges!

Hajófóliázás referencia képeink

 

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!