Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 40,000 Ft alatt 3000 Ft (előre utalás), 3500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Hajó fóliázás

A járműcsomagolás nagy divatját éli manapság, de tudtad, hogy már a hajódat is fóliáztathatod? A hajó fóliázás egy egyszerű és olcsó módja annak, hogy a hajódat egyedivá varázsold. Tehát a fóliázás valós alternatívájává vált a fényezésnek.

 

Egyedi megjelenés, nagy színválaszték

Ahhoz, hogy a fantáziád tényleg szabadon szárnyalhasson, alapanyag beszállítóink több mint 55 féle színű és textúrájú fóliát kínálnak!. És ha ez sem elég lehetőség van nyomtatható, 3D fólia felhasználására is.

Az egész hajót újramatricáznád vagy csak a régi dekorációkat gyártatnád újra? Nekünk mindkettőre van megoldásunk!

 

 

Esztétika és védelem egyben

Lamináló fóliával kombinálva a hajódekoráció nem csak látványos lesz, hanem hosszú távú megoldás. Fóliáink ellenálnak a sónak, üzemanyagokanak, olajoknak és a karcolásnak.

 

Pénztárca kímélő megoldás

Köszönhetően a legmoderned fejlesztéseknek, fóliáink sérülés nélkül,  könnyen eltávolíthatóak. Amennyiben eladnád a hajódat és az új tulajdonosnak mások lennének az elképzelései, ez jól jöhet! 

 

Hajó fóliázás, festés, mozgatás

A fóliáink nem csak olcsóbbak, mint a fényezés, de a felhelyezésük is egyszerűbb. Amíg a fényezéshez egy fedett, pormentes csarnokba kell szállítani a hajót, addig a fóliázás kültéren is lehetséges!

Bővebb információ:

Putz Ádám

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu
Blogger
Youtube