Smartsupp Live Chat


Warning: Undefined variable $smartsupp_dashboard_name in /var/www/vhosts/dekormunka.hu/httpdocs/2023.dekormunka.hu/modules/mod_smartsupp/tmpl/default.php on line 125

Warning: Undefined variable $smartsupp_dashboard_email in /var/www/vhosts/dekormunka.hu/httpdocs/2023.dekormunka.hu/modules/mod_smartsupp/tmpl/default.php on line 126

Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 40,000 Ft alatt 2500 Ft (előre utalás vagy bankkártyás fizetés), 3000 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Tisztelt Látogató! Oldalunk fejlesztés alatt áll! Előfordulhat, hogy néhány funkció nem vagy nem megfelelően működik! Köszönjük a türelmet!

0 Termék - 0 Ft
Irány a kosár

Tájékoztató árak

Világító reklámtábla-egyoldalas
11 cm színterezett alumínium profilból, tejopál plexivel, nyomtatott grafikával, LED világítással: 120,000 Ft+áfa/m2

Világító reklámtábla - kétoldalas
12 cm színterezett alumínium profilból, tejopál plexivel, nyomtatott grafikával, LED világítással: 140,000 Ft+áfa/m2

Feszített fóliás világító doboz, nyomtatott grafikával 3 nm-től, LED világítással: 120.000 Ft / nm-től

Tegye cégét feltűnőbbé világító reklámjainkkal!

Indirekt LED-es habbetű

LED-es habbetű LED-es habbetű LED-es habbetű 

Különleges megjelenésének és kedvező árának köszönhetően nagyon népszerű világító reklám. Kültérre, beltérre egyaránt ajánljuk. A habbetűk hátsó palástjába LED szalagokat süllyesztünk, majd a betűket távtartó segítségével a falra vagy egy lemez vagy fa dobozra szereljük.

 

 

Dobozbetű

Dobozbetű

Kiváló térbeli hatást és nagy fényerőt biztosító fényreklám. A karakterek belsejében led modul helyezkedik el, előlapja színezett plexi. A betűtestek oldalpalástja lehet por festett alumínium (színe a RAL színskála szerint választható), továbbá lehet plexi, szálcsiszolt alumínium, rozsdamentes acél. A megfelelő homogén hatás érdekében, a betűk, formák, minimum vastagsága 10cm.

A betűdoboz feliratot általában két párhuzamosan futó alumínium szelvényre erősítjük, de lehetőség van a karakterek egyesével történő rögzítésére is, közvetlenül homlokzatra. 2m-es betűmagasság felett előlapja feszített ponyva, így elkerülhető, hogy több toldásból álljon.

Exkluzív megjelenésű üzleteknek ajánljuk, nagy méretű fényreklámok készítésére kiválóan alkalmas.

 

 

 

 

LED-es világító reklámdoboz

LED-es világító reklámdoboz

Általában közvetlen homlokzatra telepítjük, maximális mérete 400cm x 200cm.

A dobozt alumínium profilokból állítjuk össze, vastagsága 11, 14cm vagy 16cm. Belsejébe korszerű, gazdaságos, hosszú élettartamú SMD LED modulokat szerelünk, amit IP65 12W-os tápegységgel táplálunk meg. A reklámtábla előlapja opálplexi, minimum vastagsága 3mm, az egyenletes fényeloszlás érdekében.A világító reklámtábla belsejét fehérre, külsejét a megrendelő által kiválasztott RAL színre színterezzük.

Kiváló hatást érhetünk el, fotó nyomott fólia alkalmazásával egyszerű (vektoros) logót, feliratot fóliával célszerű elkészíteni.

 

 

 

 

LED-es, kétoldalas világító reklámdoboz

LED-es, kétoldalas világító reklámdoboz

Kivitelezése megegyezik a világító dobozéval, azzal a különbséggel, hogy mindkét oldala átvilágított plexilap. A fal síkjára merőlegesen helyezkedik el, a szerkezet stabilitása miatt gyártását maximum 2m-es hosszúságban vállaljuk.

A reklámtábla oldallapja általában alumínium profilokból készül, de lehetőség van a modelleken bemutatott elegánsabb, egyedi formájú reklámtáblák rendelésére is. Alkalmazását más homlokzati reklámtábla kiegészítőjeként, vagy keskeny utcára nyíló üzleteknél javasoljuk.

 

 

 

 

Világító reklámtábla: egy hirdetés, ami vonzza a tekintetet

Rohanó világunkban óriási jelentősége van a reklámozásnak. Sajnos hiába kínál egy cég piacképes terméket vagy szolgáltatást, ha az emberek nem tudnak róla. Fontos, de nem elég, hogy csináljunk egy honlapot, érdemes az arra járók figyelmét is felhívni a cégre. Ezt a legegyszerűbben világító reklámtáblával érhetjük el.

A világító reklámtábla magára vonzza a tekintetet, biztosak lehetünk benne, hogy mindenki észreveszi, aki a környéken jár. Az ember ösztönösen odanéz, ha világító dolgot lát, különösen az esti órákban. A világító reklámtáblán mindenképp tüntessük fel a cég nevét, logóját, elérhetőségét, illetve a legfőbb termékeket, szolgáltatásokat. Használhatjuk kül- és beltéren egyaránt, de természetesen a legforgalmasabb helyekre érdemes tenni.

Szeretné cégét hatékonyan reklámozni? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a világító reklámtáblákat! Az általunk készített reklámtáblák időtállóak, garantáltan elégedett lesz velük!

 

 

világító reklám, dobozbetű, világító reklámdoboz, LED habbetű

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!