Smartsupp Live Chat

+36 (33) 555-435      info@dekormunka.hu     H-P: 8-16:00     Írjon nekünk!

40,000 Ft alatt 2000 Ft (bankkártyás fizetés), 2500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Kosár 0 Termék a kosárban 0 Ft értékben Irány a kosár >

Kékhátú plakátpapír nyomtatás 125 gr

Hagyományos ÓRIÁSPLAKÁT alapanyag, melyet 540*720 dpi felbontással nyomtatunk.

 

City Light, poszterpapír nyomtatás 150 gr

Jó minőségű fotónyomatok alapanyaga. Kívállóan alkalmas rendezvényplakátok nyomtatására. Nyomtatási minőség 1440*720 dpi

 

 

 

A plakát nyomtatás is lehet tökéletes!

A plakát nyomtatás is lehet tökéletes!A különféle plakátoknak igen nagy hagyománya van, történetük hosszasan nyúlik vissza a történelemben. Napjainkra a modern plakát nyomtatási eszközök segítségével már hatalmas felületeket fedhetünk le a hirdetésekkel, miközben a minőség miatt sem kell aggódnunk!

A plakát nyomtatás akkor sikeres, ha a különféle grafikai elemek jól látszanak, ha nem fakul ki könnyen a nyomat a nap és a különféle időjárási tényezők hatására, illetve, ha méret terén sem hagy kívánni valót maga után a végeredmény.

Mi minőségi anyagokkal és profi gépekkel dolgozunk annak érdekében, hogy Ön valóban olyan plakáttal gazdagodhasson, amelyet bátran az érdeklődők elé tárhat! Akár reklámplakátokról van szó, akár valamilyen rendezvényre szeretne dekorációt nyomtatni, mi a segítségére leszünk, és igyekszünk elérni a legoptimálisabb végeredményt a siker érdekében!

Keressen minket Ön is bizalommal, és vázolja fel nekünk elképzeléseit a plakát nyomtatás kapcsán – gyakorlott szakembereink gyorsan és hatékonyan végzik el a rájuk bízott munkát!

poszter nyomtatás, plakát nyomtatás, CLP nyomtatás, city light poszter nyomtatás, EURO plakát nyomtatás

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!