Smartsupp Live Chat

+36 (33) 555-435      info@dekormunka.hu     H-P: 8-16:00     Írjon nekünk!

40,000 Ft alatt 2000 Ft (bankkártyás fizetés), 2500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Kosár 0 Termék a kosárban 0 Ft értékben Irány a kosár >

Teljes karosszéria fóliázás

Unod az autód színét?
A fényezés drága, macerás, és sok ideig tart. Van jobb megoldás is!
A karosszéria fóliázás gyors, olcsó, tiszta, nem kell szétszedni az autót, és ha meguntuk vagy eladjuk a járművet, akkor pár óra alatt újra elővarázsolhatjuk az eredeti fényezését. Nem nő a fényezés vastagsága így az autófólia nem avultatja az autó értékét, mint a fényezés. Léteznek olyan autófólia színek, amelyeket fényezéssel egyáltalán nem vagy csak borzasztó drágán lehet megoldani. 

Autófóliázás szinte mindenféle színben; matt, fényes, gyöngyház, metálfényű vagy extrafényű kivitelben 5-12 év tartóssággal, garanciával.

Fóliázáshoz kizárólag 3M, vagy Avery minőségi alapanyagokat használunk!

Árajánlatot mindig egyedileg adunk! Információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.vagy +36+33/555-435

Teljes karosszéria fóliázás referencia képeink

 

 

Kővédő fóliázás

Miután szert tettünk hőn áhított új autónkra, mindenki számára fontos, hogy makulátlan állapotban őrizzük meg szeretett kedvencünk fényezését. A védelemre a legalkalmasabb a karosszéria védő fóliázás.  

Ez a láthatatlan fólia képes szinte minden fizikai behatástól megvédeni autónk vagy motorunk makulátlan fényezését.

A kővédő fóliázás azok számára is nagyon hasznos lehet, akik hobbijuk, vagy munkájuk révén sokszor járnak olyan terepen, ahol a nagyobb kövek, ágak, gallyak megsérthetik autójuk fényezését. 

A karosszéria védő, vagy más néven kővédő fólia anyagában és funkciójában is eltér a wrap autófóliától. Még az autófóliázás/wrapping elsősorban optikai változást eredményez, addig a kővédő fólia funkciója a fényezés védelme a külső fizikai behatások ellen.

A kővédő fólia egy közel 200 mikron vastag teljesen átlátszó poliuretán fólia. Ez a láthatatlan réteg az autó karosszériáján képes az eredeti makulátlan fényezést megvédeni például:

  • felverődő kövek, kavicsok
  • a mosásból adódó karcok
  • bogarak, madárürülékből adódó szennyeződések
  • parkolási sérülések, ajtó rányitás
  • kulccsal való karcolás
  • ágak, gallyak okozta karcolás ellen 

Kővédő fóliázás referencia képeink

Árajánlatot mindig egyedileg adunk! Információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.vagy +36+33/555-435

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!