Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 40,000 Ft alatt 3000 Ft (előre utalás), 3500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Kirakat dekoráció

Kirakat dekoráció, üzlet dekoráció

Utcai és üzletközpontokban lévő üzletek komplett dekorációját vállaljuk, a tervezéstől a kivitelezésig. A kirakatüvegek és a homlokzati táblák kialakítását megelőzően, komplett látványtervet készítünk a megrendelőink számára.

 

Felmérési díj 18.000 Ft + áfa amit megrendelés esetén a végösszegből jóváírunk!

Akár 4 munkanapos gyártási határidő! 

 

A FÓLIÁVAL TÖRTÉNŐ DEKORÁCIÓRA ALAPVETŐEN 3 FÉLE TECHNOLÓGIÁT KÜLÖNBÖZETÜNK MEG

Kirakat dekoráció direkt színű fóliából kivágott betűkkel, alakzatokkal

Vágott plotterfólia segítségével egyszerű betűk, formák, feliratok emblémák elhelyezése lehetséges az épületek üvegfelületeire. Nagy előnye a hosszú élettartam.

 Kirakat dekoráció direkt színű fóliából kivágott betűkkel, alakzatokkalKirakat dekoráció direkt színű fóliából kivágott betűkkel, alakzatokkal Kirakat dekoráció direkt színű fóliából kivágott betűkkel, alakzatokkal

 

Kirakat dekoráció nyomtatott fóliával

Nyomtatott fóliával történő kirakat dekoráció esetén lehetőség van a feliratok, emblémák mellett fotók ablakfelületekre történő ragasztására is.

Kirakat dekoráció nyomtatott fóliával Kirakat dekoráció nyomtatott fóliával Kirakat dekoráció nyomtatott fóliával

 

Kirakat dekoráció perforált ablakfóliával

One -Way Vision, double way vision magyarul perforált ablakfólia hozzávetőlegesen 40 %-ban lukacsos fólia, melyet kizárólag üveg felületek külső dekorálására ajánljuk. Nagy előnye, hogy amíg kívülről a nyomat eltakarja a belátást az ablakon , belülről viszont nem zavarja a kilátást.

Kirakat dekoráció perforált ablakfóliával Kirakat dekoráció perforált ablakfóliával Kirakat dekoráció perforált ablakfóliával

 

Tekintse meg kirakat dekoráció galériánkat!

 

Milyen az ideális kirakatdekoráció?

Azok a vállalkozások, amelyeknek adott a lehetőség, hogy kirakatot alakítsanak ki, igazán szerencsésnek mondhatják magukat. Egy ízlésesen és kreatívan kialakított kirakatnak köszönhetően jelentős népszerűségre és forgalomra tehetnek szert, ezért fontos odafigyelni a berendezésére. Az összképre igencsak hatással van a kirakatdekoráció is, ezért a lehető legideálisabb kialakításra kell törekedni. A kérdés már csak az, hogy egy kirakatdekoráció mitől válik valóban figyelemfelkeltővé és esztétikussá?

Az első és legfontosabb a kirakatdekoráció megtervezésekor az, hogy a végeredmény jól látható legyen, hiszen így biztosan felhívhatja a figyelmet a cégre. Ezen kívül fontos vizuális elemnek számítanak a kirakatdekoráció kapcsán a szövegek, hiszen a díszítésen túl információs célokat is szolgálnak. Csak abban az esetben lehet ideális a kirakatdekoráció, ha rövid, jól olvasható, lényegre törő, érzelemre ható szöveg is megtalálható benne. A betűtípus lehetőleg a legegyszerűbb legyen, hiszen a túldíszített stílusokat rendkívül nehéz elolvasni nemcsak messziről, hanem közelről is. Fontos, hogy a kirakatdekoráció tükrözze a vállalkozás stílusát, így már a kirakatból könnyedén tájékozódhatnak az emberek azzal kapcsolatban, hogy az adott üzlethelyiségben milyen termékek érhetők el, és alapvetően milyen hangulatra számíthatnak a boltba belépve.

Manapság a kirakatdekoráció kapcsán hatalmas népszerűségnek örvendenek a nyomtatott fóliák, nem véletlenül, hiszen rendkívül látványosak, ízlésesek és nem utolsó sorban figyelemfelkeltőek, ráadásul alacsony költségvetésből is rendkívül ízléses kirakatot lehet létrehozni a segítségükkel. Bármilyen megoldás mellett is döntsön, sose essen túlzásokba a kirakatdekorációval! Sok esetben a legegyszerűbb megoldások bizonyulnak a leghatékonyabbnak.

Ha kérdései lennének az ideális kirakatdekorációval kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és megvalósítjuk vállalkozása számára a legmegfelelőbb dekorációs megoldást! 

 

Tags: kirakat dekoráció, üzlet dekoráció, ablak dekoráció

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu
Blogger
Youtube