Smartsupp Live Chat

+36 (33) 555-435      info@dekormunka.hu     H-P: 8-16:00     Írjon nekünk!

40,000 Ft alatt 2000 Ft (bankkártyás fizetés), 2500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Kosár 0 Termék a kosárban 0 Ft értékben Irány a kosár >

Belső terek, üzletek dekorációja belsőépítészeti elemek kivitelezése. Faltetoválások, falmatricák, üzletek belső, eladássegítő dekorációi, poszterek, világító feliratok.

    

 

Belső terek dekorációja: esztétika és funkció

Belső terek dekorációja: esztétika és funkcióEgy üzlet kialakításánál nem csupán az a lényeges, hogy milyen berendezés, milyen bútorok kerülnek a térbe, hanem az is, hogy milyen térben fog létezni az üzlet. Az, hogy milyen az üzlet stílusa, milyen hangulata, milyen benyomásokat vált ki a betérő vendégektől nagyrészt attól függ, hogy a belső terek dekorációja milyen.

Keressen minket bizalommal és vegye igénybe szakmai segítségünket a dekorációhoz! Miben tudunk pontosan segíteni? Megtervezünk és elhelyezünk különféle falmatricákat, világító feliratokat vagy éppen posztereket. Meghatározott nagyságú falfelületen, de akár az összes falon kialakított dekorációval segítünk abban, hogy az üzlete egyedibb, trendibb legyen. A belső terek dekorációjánál ügyelünk arra, hogy az üzlet profiljával, stílusával összhangban lévő eredmény szülessen. A falmatricák egyszerűen felhelyezhető, tartós dekor elemeivel látványos vagy éppen elegáns üzlet belsők születhetnek, feliratok, minták, képek kerülhetnek a falra jelentős átalakítás nélkül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot belső tereinek dekorációjához!

belső terek dekorációja

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!