Smartsupp Live Chat

+36 (33) 555-435      info@dekormunka.hu     H-P: 8-16:00     Írjon nekünk!

40,000 Ft alatt 2000 Ft (bankkártyás fizetés), 2500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Kosár 0 Termék a kosárban 0 Ft értékben Irány a kosár >

 

Digitális, nagyformátumú nyomtatás

Fájlformátum:  composite pdf, tif, jpg, eps

Felbontás: 1:1 méretben, 150 dpi

Betűtípusok: Az összes betű legyen legörbézve.

Színprofil: Nagyformátumú nyomtatóink USWebCoatedSWOP.icc színprofilt használnak, így színhelyességet csak az erre előkészített anyagoknál tudunk garantálni. Színhelyesség esetén mindenképp szükséges próbanyomat készítése, vagy megrendelő által hozott mintanyomat leadása. Ettől eltérő esetekben reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni.

Színek: Fotók esetén RGB színterű anyagból is tudunk nyomtatni, egyéb esetben CMYK legyen minden anyag.  Adobe Illustrator-ban készített színátmeneteknél Object/Expand/Gradient Mesh legyen bepipálva, illetve Photoshop átmeneteknél 3-4 % noise effektet tanácsos használni (így a színátmenet lépcsőzetessége kiküszöbölhető).

Színek a fotóknál: Fekete-fehér képek, fotók nyomtatásakor a grayscale hatás a 4 alapszín (CMYK) keveréséből hozható létre nagyformátumú nyomtatóinkon.

Méretek: A megrendelésben meghatározott méret szerint kérjük a leadott állományok méretezését. Kifutót a nagy formátumon készülő plakátokra és molinókra, vinyl fóliákra, reklámtáblákra nem szükséges szerkeszteni.

 

Digitális, íves nyomtatás

Fájlformátum:  composite pdf

Felbontás: 1:1 méretben, 300 dpi

Betűtípusok: Az összes betű legyen legörbézve.

Méretek: A megrendelésben meghatározott méret szerint kérjük a leadott állományok méretezését. A grafikai állományokra 3 mm kifutót és vágójelet kérünk szerkeszteni.

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!