Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 40,000 Ft alatt 3000 Ft (előre utalás), 3500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Falmatrica

Falmatrica dekorációk készítése, teljes falak bevonása.

 

 

 

Különleges üzletdekorációt szeretne? – Válassza a falmatricákat!

Különleges üzletdekorációt szeretne? – Válassza a falmatricákat!Ha a falmatricák szóba kerülnek, az emberek többsége leginkább az otthoni faldekorációra asszociál, pedig nemcsak a magáningatlanok kiváltságai lehetnek a mutatós, kreatív falmatricák, hanem akár üzlethelyiségeké is!

Amennyiben szeretné lenyűgözni vásárlóit vagy vendégeit, készíttessen falmatricát üzlethelyisége dekorációjához! A termékeknek csakis a fantázia szabhat határt, hiszen egyedi igények alapján készülnek a falmatricák, munkatársaink pedig igyekeznek minden kívánságot teljesíteni.

A falmatricák minden szempontból előnyös választásnak bizonyulnak, hiszen ahhoz, hogy üzlethelyisége falat látványossá, egyeivé tegye, nem kell többféle dekorelemet vásárolnia, csupán néhány arculathoz illő képet találnia. Ráadásul a falmatricákat sokkal egyszerűbb a felületre helyezni, mint más megoldásokat, hiszen nem kell fúrni hozzá, így a helyiséget megkímélheti a külső beavatkozásoktól is.

Ossza meg velünk elképzeléseit, varázsoljuk együtt egyedülállóvá üzlete enteriőrjét!

Tags: falmatrica nyomtatás, falmatrica készítés

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu
Blogger
Youtube