Smartsupp Live Chat


Warning: Undefined variable $smartsupp_dashboard_name in /var/www/vhosts/dekormunka.hu/httpdocs/2023.dekormunka.hu/modules/mod_smartsupp/tmpl/default.php on line 125

Warning: Undefined variable $smartsupp_dashboard_email in /var/www/vhosts/dekormunka.hu/httpdocs/2023.dekormunka.hu/modules/mod_smartsupp/tmpl/default.php on line 126

Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 40,000 Ft alatt 2500 Ft (előre utalás vagy bankkártyás fizetés), 3000 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Tisztelt Látogató! Oldalunk fejlesztés alatt áll! Előfordulhat, hogy néhány funkció nem vagy nem megfelelően működik! Köszönjük a türelmet!

0 Termék - 0 Ft
Irány a kosár

 

Hővédő fóliázás

Csökkentse energiaköltségeit és tegye otthonát, vagy munkahelyét egy kellemesebb hellyé épületfóliáink segítségével. Nálunk többféle színárnyalat és hővisszaverési képesség közül választhat. Belátás elleni fóliát is telepítünk, országosan, rövid határidővel!

Hővédő fóliázás árak (anyag+munkadíj): 9.500-14.500 Ft + áfa /m2

Kiszállási költség: 80 Ft+áfa/km

  

VISSZAVERI A HŐT | VÉD AZ UV SUGÁRZÁSTÓL | CSÖKKENTI A LÉGKONDÍCIONÁLÁSI ÉS FŰTÉSI KÖLTSÉGEKET 

 

Biztonsági fóliázás

Védje családját és munkatársait az üvegtörés esetén szétrepülő üvegszilánkok okozta sérülések ellen, biztonsági és szilánk mentesítő üvegfóliákkal. Fóliáink a MABISZ által bevizsgált és engedélyezett termékek.

Biztonsági fóliázás árak (anyag+munkadíj): 15.000 Ft + áfa-tól /m2

Kiszállási költség: 80 Ft+áfa/km

  

MEGAKADÁLYOZZA A BEHATOLÁST | KÖLTSÉGHATÉKONY | TISZTÁN, TORZÍTÁS MENTESEN ÁTLÁTHATÓ

 

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!