Smartsupp Live Chat

+36 (33) 555-435      info@dekormunka.hu     H-P: 8-16:00     Írjon nekünk!

40,000 Ft alatt 2000 Ft (bankkártyás fizetés), 2500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Kosár 0 Termék a kosárban 0 Ft értékben Irány a kosár >

Szitanyomás, szitázás leírása

A szitázás alkalmas a sokszínű nyomtatásra. Igazán fontossá tette ezt a szitázást, a sokarcú felhasználási lehetőség, mellyel ideális kiegészítője a többi nyomdai technikának. Eltérően az offszet és más technikától, a nyomtatott festékréteg vastagsága: a nyomat kiemelkedik a hordozó felületéről. Jól használható bármilyen festék, (Pl.: metál, arany, ezüst, fényvisszaverő, világító), szinte bármilyen nyomathordozóra (üveg, textil, fém, kerámia, karton, fa, szövet, műanyag,). Szitával lehetséges a nyomtatás enyhén ívelt felületekre is. A vastag festék felhordása lehetővé teszi, hogy akár finom vonalas rajzot nyomtassunk fehér festékkel sötét anyagra, és a nyomat kiváló fedő hatású lesz.  Ezt az eredményt más eljárással csak problémásan lehet elérni.

Felhasználási lehetőségek

Póló szitázás, munkaruha szitázás, sík kerámia, papír, műanyag, fa felületek nyomása.

 

 

 

 

Tartós és tökéletes végeredményt szeretne? Szitanyomással lehetséges!

 

szitanyomásManapság a különböző nyomatok elkészítéséhez számos technikai megoldás áll rendelkezésre, így az ügyfeleknek például a reklámajándékok gyártáshoz van miből válogatniuk. Természetes, hogy azt az eljárást szeretnék kiválasztani, ami a legtartósabb, legigényesebb végeredményt biztosítja számukra. Ha Önnek is hasonlóak az elvárásai, válassza a szitanyomást!

A legtartósabb nyomatok szitanyomással készülnek. Az eljárás lényeges tulajdonsága, eltérően a többi technikától, a festékréteg vastagsága lehetővé teszi, hogy részletgazdag nyomatokat lehessen létrehozni.  A kész nyomat tulajdonképpen kiemelkedik a hordozó felületéből. A szitanyomás véghez vihető bármilyen festékkel, fényvisszaverővel és világítóval is. Az eljárásnak ezen túl is több előnye van, például az, hogy kitűnő minőségű, szép kontrasztos képeket, feliratokat eredményez, valamint olyan anyagokra is lehet vele nyomtatni, amelyekre más módon nem lehetséges. Szitanyomással a következő anyagokat lehet emblémázni: textil, műanyag, papír, kerámia, üveg, szilikon. Az eljárást leggyakrabban póló, esernyő, vászonszatyor, tollak, bögrék emblémázásához használják.  

A szitanyomás alapvetően strapabíró, de a tartósságának növeléséhez nem árt bizonyos tényezőkkel tisztában lenni. Például azzal, hogy az így feliratozott textíliák nem vegytisztíthatóak és esetükben maximum 40 fokon való mosás javasolt. Vasaláskor a nyomtatott területet ki kell kerülni, vagy zsírpapír, sütőpapír ráhelyezésével kell vasalni, ugyanis ellenkező esetben a minta sérül.

Természetesen a szitanyomás nemcsak reklámajándékokhoz bizonyul tökéletes választásnak, hanem családtag, barát egyedi meglepetésének kivitelezéséhez is. Bármelyik helyzetben is van szüksége az eljárásra, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és vegye igénybe ezzel kapcsolatos, kedvező áru szolgáltatásunkat! A szitanyomást korszerű technológiával végezzük cégünknél, garantáljuk, hogy a végeredményben nem fog csalódni.

 

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!