Info vonal: +36 (33) 555 435 | info@dekormunka.hu | 25,000 Ft alatt 1200 Ft (előre utalás), 1600 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Lézergravírozás, lézervágás

Lézergravírozási és vágási szolgáltatásunkat 60*40 cm-es munkaterülettel rendelkező gépünkkel végezzük.

Gravírozható anyagok: fa, üveg, műanyag, szövet, papír, bőr stb. Közvetlenül fémre nem alkalmazható. (Fémhez paszta szükséges!)

Vágható anyagok: fa, műanyag, szövet, papír, bőr stb. Fém vágására nem alkalmas.

 

 

Lézergravírozás árak: 

Táblagravírozás tájékoztató ár: 30 Ft+áfa/cm2

Egyedi árajánlatért kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
 
Lézergravírozott termékek:
 

Lézervágó, gravírozó gépek

Lézervágó, gravírozó gépekMunkánk nagy segítői a lézervágó és gravírozó gépek, amelyek nélkül szinte elképzelhetetlen a jó minőségű dekoráció. Ezekkel a gépekkel nagyon aprólékos dekorációs motívumokat és ábrákat is elkészíthetünk ügyfeleink számára.

A lézervágó géppel vághatunk, illetve gravírozhatunk fát, szövetet, műanyagot, bőrt, és papírt, viszont a különböző fémek vágására nem alkalmas. A fémfelületek gravírozása közvetlenül nem, de fémpaszta használatával könnyedén megoldható vele. A lézervágó és gravírozó gépek által igazán jó és minőségi dekorációk készíthetőek, gyakorlatilag majdnem minden felületre. A lézervágás és a gravírozás a legnépszerűbb szolgáltatások, amelyek bármilyen emléktárgyat képesek feldobni egy jól kiválasztott és megszerkesztett motívummal, vagy felirattal.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és meglátja, hogy milyen jól is néz ki egy gravírozással díszített emléktárgy, ha pedig kérdés merülne fel, akkor keressen bennünket megadott elérhetőségeinken, szívesen válaszolunk!
Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu