Info vonal: +36 (33) 555 435 | info@dekormunka.hu | 25,000 Ft alatt 1200 Ft (előre utalás), 1600 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Autódekoráció

Autódekoráció vágott fóliával

A vágott fóliából (direkt színű fólia) készített dekorációk alkalmasak feliratok, logók, egyszerű látványelemek elkészítésére. Akár egy, akár több színben alkalmazva látványos megjelenést biztosíthatunk céges vagy magán gépjárműveinknek.

 

Autódekoráció nyomtatott fóliával

A nyomtatott fóliával bevont járművek széles lehetőséget kínálnak a reklámdekoráció területén. Az autók értékes reklámfelületet nyújtanak, mely ezzel a technológiával maximálisan kihasználható. Akár az egész jármű bevonható, de van lehetőség arra is, hogy csak részelemeket fóliázzunk, hasonló esztétikai megjelenés mellet.

A nyomtatott technológiával szinte bármit elhelyezhetünk az autón a céges arculattól kezdve termékfotókon át. A felaplikált fóliát lakk vagy laminátum bevonattal tehetjük még tartósabbá.

 

Tájékoztató árak

Az autódekorációs árak 40,000 Ft-tól, 350,000 Ft+áfa-ig terjedő határok között mozognak a felhasznált fólia a felület mérete és a technológia függvényében.

Pontos árakért kérjen ajánlatot!

 

 

 

 

Tags: autódekoráció, autódekor

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu