Info vonal: +36 (30) 726 5509 | info@dekormunka.hu | 25,000 Ft alatt 1200 Ft (előre utalás), 1600 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Autóüveg fóliázás

  

Az autóüveg fóliázás esztétikusabbá teszi autóját és ezen kívül más előnyökkel is jár. Az általunk telepített fóliák alkalmazásával az utazási élmény megnő, hiszen a nap energiájának besugárzása szinte teljesen megszüntethető. A gépjárművek üvegfelületei  az alapterülethez képest nagyok így a túlzott fény sokszor vakító, kellemetlenné teheti az utazást. Autófóliáink az Ön igényeihez mérten szűrik a nap sugárzását így kényelmessé teszik az utazást a hátsó üléseken is. Az autóüveg csak az UV sugarak egy részét szűrik meg, az általunk telepített fóliákkal viszint a káros sugarak teljes része kiszűrhető. Baleset esetén üvegfóliáink egyben tartják az üveget, így sérülésektől óvhatják meg az autó utasait.

 

Az általunk telepített fóliákról műbizonylatot adunk.

Telepítő kollégánk rendelkezik a telepítéshez szükséges szakértelemmel, képzettséggel, engedélyekkel.

Autóüveg fóliáink többféle színben, árnyalatban elérhetőek. Kérjük a részletekért keressen minket bizalommal.

 

Árak:

25,000-70,000 Ft+áfa -ig!

 

Autó ablak fóliázással védekezhet a káros napsugarak ellen!

Autó ablak fóliázással védekezhet a káros napsugarak ellen!Egy autót számos módon lehet felkészíteni arra, hogy kényelmes, komfortos, hatékony jármű legyen, és a legjobbat tudja nyújtani a tulajdonosainak. Ilyen kiegészítő az ablak fólia is. Forduljon hozzánk bizalommal autó ablak fóliázással kapcsolatban, és tegye járművét még sokoldalúbbá! Miért jó ötlet az ablakokra fóliát rakni?

Először is nem mindegy, hogy milyen az a fólia. Az általunk használt fóliák egyik pozitív tulajdonsága, hogy képesek megszűrni a napfényt és abból a bőrre káros UV sugárzást. Ha valaki rendszeresen autózik, annak káros következményei lehetnek többek között az arcbőrére is. A volán mögött ülve a nap folyamatosan éri a bőrt, ezzel pedig felgyorsítja annak öregedését, de növeli a bőrrák kialakulásának kockázatát is. Nemcsak a sofőr, de az utasok számára is nagyon előnyös az autó ablak fóliázás megrendelése.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon az autó ablak fóliázás részleteiről, hogy az utazás még komfortosabb legyen!

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu
Blogger
Youtube