Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 40,000 Ft alatt 3000 Ft (előre utalás), 3500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Roll Up

Roll up rendszerek készítése a tervezéstől a nyomtatásig.

Szélesség: 85,100,120,150,200 cm

Magasság: 200 cm

Roll up szerkezeteink kaphatóak standard, illetve exkluzív kivitelben.

 

 

 

Ezért érdemes a roll up mellett döntenie!

Ezért érdemes a roll up mellett döntenie!Szeretné modern, letisztult formában hirdetni vállalkozását, vagy szolgáltatását? Akkor a figyelmébe ajánljuk a roll up rendszereinket, illetve a tapasztalt szakembereink által biztosított és személyre szabott roll up készítést!

roll up készítés során olyan termékek jönnek létre, amik rendkívül egyszerűen kezelhetőek és mobilak. A roll up ugyanis nem más, mint egy könnyű és mozgatható, elsősorban alumíniumból készült állványszerkezet. Nagy előnye a terméknek, hogy mivel hordozható, más-más rendezvényekre, például sajtótájékoztatókra, vagy konferenciákra is elvihető. Bel- és kültéri eseményeken egyaránt használható, valamint üzlethelyiségek permanens elemeként is helytáll.

A roll upon lévő reklámfelületet rengetegszer ki lehet cserélni, így ha szeretné azt egy új konferencia arculatára szabni, vagy csak naprakésszé tenné friss adatokkal, szolgáltatásokkal, esetleg egy új logóval, akkor azt is könnyen megteheti!

Ha szeretne Ön is saját roll upot készíttetni megbízható szakembereinkkel, akkor bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Nálunk az ügyfél igényei a legfontosabbak!

Tags: roll up, roll-up szerkezet

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu
Blogger
Youtube