Smartsupp Live Chat


Warning: Undefined variable $smartsupp_dashboard_name in /var/www/vhosts/dekormunka.hu/httpdocs/2023.dekormunka.hu/modules/mod_smartsupp/tmpl/default.php on line 125

Warning: Undefined variable $smartsupp_dashboard_email in /var/www/vhosts/dekormunka.hu/httpdocs/2023.dekormunka.hu/modules/mod_smartsupp/tmpl/default.php on line 126

Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 40,000 Ft alatt 2500 Ft (előre utalás vagy bankkártyás fizetés), 3000 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

Tisztelt Látogató! Oldalunk fejlesztés alatt áll! Előfordulhat, hogy néhány funkció nem vagy nem megfelelően működik! Köszönjük a türelmet!

0 Termék - 0 Ft
Irány a kosár

 A karosszériafólia új lehetőségeket kínál a külső felületek megváltoztatására. Egyrészt már egyes elemek bevonásával is optikailag megváltoztathatjuk a jármű megjelenését. A színskálából történő választás sokféle kombinációra nyújt lehetőséget. Léteznek speciális fóliák is, beleértve a napjainkban divatos karbon mintájú anyagokat, melyekkel a kiegészítő elemek bevonása igencsak tetszetős látványt nyújt.

Teljes fóliázás esetén, az autó összes eleme részletesen kidolgozva kerül ragasztásra, ez által egy teljesen egyedi autót kapunk. Az autó teljes bevonása körülbelül másfél napot vesz igénybe. Az esztétikai megjelenés mellett fontos szempont az autó védelme is: a fólia véd a külső hatásokkal szemben, mint például az UV sugárzás, kavicsfelverődés, karcok. Az eredeti állapot később bármikor, egy nap alatt visszaállítható.

 

 

karbonfólia, karbonfóliázás

Webáruházunkban és üzletünkben kényelmesen, bankkártyával is fizethet!