Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 40,000 Ft alatt 3000 Ft (előre utalás), 3500 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Nyomtatással dekorált konyha hátfalak

KONYHA HÁTFAL

A konyhahátfal a konyhabútor alsó és felső szekrénysora közti falrész, hátfal burkolására, díszítésére használt üvegpanel. Az üveg konyhahátfal lehet egy színre festett, de egyre inkább elterjedt a nyomtatással dekorált változata, melyen gyakorlatilag bármilyen kép megjelenhet. 

Meg van kötve a kezünk mikor a konyhabútor hátfalának választunk burkolatot. Mivel ez a falrész fokozott igénybevételnek van kitéve, hiszen az ételek készítéskor óhatatlan, hogy szennyeződés kerüljön rá, az ételekből elpárolgó zsír itt csapódik le, ezért muszáj könnyen tisztítható felületet választanunk. A mázas csempe szolgált évekig e falrész burkolataként, de egyre több konyhába kerül üveg konyhahátfal csempe helyett. Mi ennek az oka? Mindamellett, hogy az üvegfelület könnyebben tisztítható, a válasz egyértelműen az, hogy dizájnosabb és esztétikusabb. Az üvegpanel egészen nagy méretben is egybe kerülhet fel a falra, így nincs a dekorációban osztás, mint a csempe burkolatban, ezen kívül bármilyen dekoráció kerülhet a konyhahátfalra, így nem nehéz a konyhabútorhoz leginkább passzoló fotót, mintát vagy grafikát megtalálni.

AZ ÁLTALUNK ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIA

Víztiszta, öntapadós matricára, tükrözve nyomtatjuk a kívánt fotót, majd azt a hátfal alapjául szolgáló üveglapra kasírozzuk. A fotó az üveglapon keresztül látható.

FONTOS TUDNIVALÓK

Az üveg hátfal alapjául szolgáló falfelületnek fehérnek kell lennie. Az üveg vastagságát a megrendelő határozza meg.

SZÁLLÍTÁS, FELSZERELÉS

Igény esetén vállaljuk a hátfal helyszíni felszerelését is!

TÁJÉKOZTATÓ ÁR

A konyha üveg hátfal gyártásának hozzávetőleges ára: 90,000 Ft+áfa/m2 (Az ár magában foglalja a kívánt kép nyomtatását és üvegre kasírozását, valamint az 5 mm-es, csiszolt, edzett üveglapot is. A kapcsolók, dugalljak helyének kivágása plusz költséggel jár! 8000 Ft+áfa/db)

 

AJÁNLATKÉRÉS

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

REFERENCIÁINK

 

Konyha hátfal: dekoratív és hasznos

Konyha hátfal: dekoratív és hasznosSzeretné a konyhát még tökéletesebbé varázsolni? Ahogyan a többi helyiség esetében, úgy a konyhánál is igaz, hogy mindig akad valami, ami lehetne még szebb, még jobb, még praktikusabb, vagy modernebb. Nem csupán a konyhai felszerelés, de a konyhabútorok, a tárolók, a kiegészítők is megváltoztathatóak! Megesik, hogy már unjuk ugyanazt a stílust, szeretnénk valami mást, eltérőbbet a régihez képest. Elegánsabb, letisztultabb, színesebb konyha a vágyunk, vagy egyszerűen csak könnyebben tisztítható felületeket szeretnénk.

A konyha hátfal mindre megoldás lehet! Amennyiben konyha hátfalat szeretne készíttetni otthonába, nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és leadni rendelését! A kiválasztott színben és mintával kerülhet fel helyére az új konyha hátfal, ami akár az egész konyha kinézetét megváltoztathatja! A csempétől eltérően a konyha hátfal egyszerűen fel- és leszerelhető, modern megoldás, ami stílusos kiegészítője bármelyik otthonnak, de akár egy irodai konyhában is van helye!

Kérdéseit felteheti elérhetőségeinken, és megrendelheti az új konyha hátfalat, keressen minket bátran!

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu
Blogger
Youtube