Info vonal: +36 (33) 555-435 | info@dekormunka.hu | 30,000 Ft alatt 1600 Ft (előre utalás), 2000 Ft (utánvét), felette ingyenes a házhoz szállítás!

0 Termék - 0.00 HUF
Ugrás a kosárhoz

Water transfer printing

A water transfer printing lényege hogy a víz nyomásával juttatjuk fel a festeni kívánt felületre a festéket. A festéket vagy pigmenteket egy vékony filmréteg (talán innen jöhet a téves fólia megnevezés)  tartalmazza. Erre a filmrétegre kerül fel speciális pigment nyomtatóval a bonyolult ábra, minta. Ezt a filmet/fóliát víz felületére helyezve egy különleges aktivátorral bepermetezzük, amely lebontja a filmet/fóliát és kiváló tapadást biztosít a festéknek.

 

Természetesen ez a művelet csak akkor lesz eredményes, ha a festési technológia követelményeinek megfelelően lett a festendő felület előkészítve. Gondolunk itt a homokszórás, csiszolás, zsír és pormentesítés illetve egyéb eljárásokra, amelyeket a festendő felület anyaga határoz meg. Ha elkészült a festés és a mintázás, utána lakkozzuk a felületet, ezzel tartósságot és magas fényt érünk el. A lakk száradása után elkészült a tárgy.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36/33-555-435
Email:
info@dekormunka.hu
Blogger
Youtube